top of page

Het natuurlijk vervrouwelijken van uw gelaat
Intensief ontharingsprogramma voor gezicht en lichaam
 

minimal-line-vector-woman-linear-260nw-1752142271_edited.jpg

Facial feminization surgery (Dr. Beckers O.)

Permanente haarverwijdering

Finishing touch

Facial Feminization Surgery

Dr. Beckers Olivier

drbeckers.jpg

Facial Feminization Surgery (FFS operatie) is een combinatie van chirurgische ingrepen gericht op het verminderen van wat wij 'mannelijke gelaatstrekken' noemen, waardoor het gezicht er zachter en vrouwelijker uitziet. Tijdens een consultatie kan u met Dr. Beckers Olivier bespreken welke procedures het meest geschikt voor u zijn. 


Olivier Beckers is aangezichtschirurg in het universitair ziekenhuis van Brussel en het ZOL te Genk als lid van het Europees gezichtscentrum. Hij behaalde zijn doctoraal geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2011 en zijn diploma tandheelkunde aan dezelfde universiteit in 2014. Hij werd geïnspireerd en opgeleid door zijn mentor, professor Maurice Mommaerts, en trad onlangs toe tot zijn afdeling na zijn afstuderen. Zijn werk omvat het volledige spectrum van gezichtschirurgie met een bijzondere subspecialisatie in de esthetische, oncologische en (patiëntspecifieke gezichtsimplantaat) reconstructieve chirurgie.

Permanente haarverwijdering

BEAUTY+ CLINIC

hair-removal-diagram_edited.png

Laser ontharing 

Elektrolyse ( thermolyse en blend )

Gelaats-en lichaamsbeharing kan zeer stigmatiserend en gênant zijn voor iedere vrouw, transgender of niet. Elektrolyse is de meest betrouwbare optie die vandaag de dag wordt aangeboden om haren permanent te verwijderen. Laser kan een goed of zelfs een beter alternatief zijn in sommige gevallen, maar is soms niet voldoende om alle gezichtshaar permanent te verwijderen.

Dr. Beckers Olivier bekijkt met u welke behandeling nodig is en zal u doorverwijzen naar BEAUTY+ CLINIC voor een intensief programma voor het verwijderen van uw gelaats-en lichaamsbeharing.  Dit kan het proces enorm versnellen en het probleem oplossen voor mensen die ver van een geschikte elektroloog wonen. Dankzij een lokale anesthesie kunnen we een pijnloze intensieve elektrolyse behandeling aanbieden waardoor u zich minder moet verplaatsen naar de kliniek om het gewenst resultaat te bekomen. 

Finishing touch

BEAUTY+ CLINIC

Beauty+-211013-038.jpg

Wil jij net dat  tikkeltje meer? Vollere lippen, minder rimpels, een mooie egale huid? Kijk dan even tussen de andere behandelingen die BEAUTY+ CLINIC te bieden heeft. We maken steeds een behandelplan op maat. Heb je make-up tips nodig? Neem telefonisch contact met ons op en we creëren voor jou een package naar wens. 

bottom of page