top of page

Jukbeenderen

Waarom vallen mijn jukbeenderen minder op?

Jukbeenderen spelen een cruciale rol bij het vormgeven van je gezicht en bepalen de contouren ervan. Als je merkt dat je jukbeenderen minder opvallen en je je hieraan stoort, kan dit bijvoorbeeld te wijten zijn aan genetische factoren, waardoor je van nature een wat ronder gezicht hebt. Ook kan op latere leeftijd verslapping van de huid en krimpen van het skelet een rol spelen. Het gebruik van fillers om de jukbeenderen op te vullen, biedt een uitstekende oplossing om volume toe te voegen of te herstellen, waardoor je een frissere en jeugdigere uitstraling krijgt.

Hoe kan ik mijn jukbeenderen meer volume geven?

Jongere mensen hebben vaak van nature vollere jukbeenderen die prominenter zichtbaar zijn. Naarmate de tijd verstrijkt, kunnen de jukbeenderen hun volume verliezen door het natuurlijke verouderingsproces, waarbij de huid steun verliest en het skelet krimpt. Mogelijk ben je ook ontevreden over de vorm van je gezicht en wil je de contouren van je jukbeenderen benadrukken. Door het gebruik van fillers op de jukbeenderen kunnen met subtiele aanpassingen specifieke gebieden meer volume krijgen of kunnen de contouren van de jukbeenderen worden geaccentueerd. Op deze manier kunnen we het gezicht modelleren, bijvoorbeeld door een ronder gezicht meer v-vorm te geven.

 

Jukbeenderen opvullen met fillers

Het plaatsen van fillers op de jukbeenderen kan de wangen liften, waardoor plooien verzachten en een soort 'facelift-effect' ontstaat. Een behandeling met fillers voor het opvullen of accentueren van de jukbeenderen heeft effect op meerdere gebieden in het gezicht. Op deze manier kun je het uitstellen of vermijden van een operatie om hetzelfde effect te bereiken. Fillers bieden een zeer effectieve en toegankelijke oplossing met direct zichtbare resultaten.

bottom of page