top of page
Fillers

De meeste fillers zijn op basis van een doorzichtige lichaamseigen gel.  Terwijl spierontspanners de spieren tijdelijk ontspant waardoor rimpels, lijnen en fronsen wegtrekken, vult een filler juist tijdelijk een groef, plooi of rimpel op.

 

Twee toepassingen van fillers:

1.Fillers bij een rimpelbehandeling:

De fijne rimpeltjes rondom uw mond, de wallen onder uw ogen en uw lippen, eigenlijk alle kleine lichte rimpels in het gezicht, kunnen prachtig met een “dunne” gel worden opgevuld. De artsen kiezen zelf de filler die het beste bij u past. Elke filler heeft unieke eigenschappen, waardoor het in dat gebied het best gebruikt kan worden.

2.Fillers bij contourherstel:

Met het ouder worden treedt er verlies op van vet en steunweefsel in het gezicht. U verliest hierdoor volume en hierdoor verslapt de huid in uw gezicht. Zo lijken uw jukbeenderen misschien net iets minder aanwezig dan u gewend bent, of u vindt dat uw voorhoofd smaller lijkt door volumeverlies bij de slapen. Door aan de bovenkant van het gezicht de contouren op te vullen, herstelt u de prachtige V-vorm in het gezicht, die jeugdigheid uitstraalt. Andere gebieden die in aanmerking komen voor contourherstel zijn: wangen, neuslippenplooi, mondhoekplooi en kaaklijn.

 

Fillers geven een natuurlijk resultaat omdat ze uw eigen collageen versterken en de huid hydrateren. Door de natuurlijke veroudering in uw gezicht kunnen bepaalde gelaatstrekken, zoals verzakte kaaklijn of een trieste mondhoek, meer gaan opvallen. De meeste mensen willen een subtiele verbetering, maar geen volledige transformatie.

Het is een bio-actieve stof die een verbeterend effect heeft op de huid door natuurlijke hydratatie van de huid, stimulatie van collageen en hierdoor versteviging van de huid. Omdat deze stof van nature in de huid voorkomt, is de kans op een allergische of vreemdlichaamreactie uiterst klein.

Ten slotte kan dit soort product als enige actief worden opgelost. Afhankelijk van welk merk dat er gebruikt is, lost de filler binnen enkele uren tot enkele dagen op. Deze eigenschap van de filler zorgt voor extra veiligheid.

Meer informatie over de fillers die gebruikt worden bij BEAUTY+ CLINIC kan je bekomen tijdens je medisch consult.

De behandeling:

Voor de behandeling:

  • Wilt u 10 minuten voor de behandeling aanwezig zijn in onze praktijk? U krijgt dan een verdovende creme indien gewenst

  • Stop 7 dagen voor uw behandeling met alle voedingssuplementen, vitamines en visolie.

  • Drink geen alcohol 48 uur voor de behandeling.

  • Gebruik geen bloedverdunnende medicatie.

Na de behandeling:

  • Zie aftercare tips bovenaan de pagina

bottom of page