TEAM BEAUTY+ CLINIC

Het team van BEAUTY+ CLINIC bestaat uit gecertificeerde en zeer ervaren artsen en hebben altijd het beste met de patiënt voor.

BEAUTY+ CLINIC zorgt ervoor dat u zich bij elke behandeling op uw gemak voelt. Onze missie is om de best mogelijke zorg te bieden aan iedere klant/patiënt. We staan voor eerlijkheid en open communicatie. Ontmoet de medewerkers die voor u klaarstaan.

Liesbet2.jpg

Dr. Liesbet Dilien voltooide de opleiding Geneeskunde en heeft als basisarts ervaring opgedaan tijdens een stage plastische chirurgie. Tijdens haar opleiding Geneeskunde heeft ze een enorme passie ontwikkeld voor de huid, het uiterlijk en de esthetiek. Na het volgen van verschillende workshops en opleidingen in de esthetische geneeskunde besloot Dr. Liesbet Dilien haar passie te volgen en als esthetisch arts te starten.

 

Dr. Liesbet Dilien is lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. De NVCG is de van overheidswege erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetische geneeskunde en heeft als doel om de kwaliteit en voorlichting van medische cosmetische behandelingen te verbeteren.

 

Liesbet is esthetisch arts en heeft een passie voor het bereiken van natuurlijke resultaten met spierontspanners en fillers. Ze bereikt dit door de natuurlijke grenzen van schoonheid te bewaken en te respecteren.

 

Kwaliteit, integriteit en betrokkenheid; dit zijn voor  Liesbet de belangrijkste punten in haar werk als arts. Ze leeft zich in, probeert wensen en verwachtingen helder te krijgen en geeft eerlijke adviezen. Daarnaast is ze een perfectionist. Dit wil zeggen dat ze graag de tijd neemt voor haar behandelingen en secuur te werk gaat.

Haar visie op het veilig gebruik van injectables en het belang van het bereiken van natuurlijke resultaten geven jou het resultaat waar je naar zocht.

 

Om haar kennis en vaardigheden up to date te houden bezoekt Liesbet jaarlijks diverse hands-on-traingen, Masterclasses en (inter)nationale congressen.

An_edited.jpg

Dr. An De Cuyper is orthopedisch chirurg van opleiding. Ze werkte in het UZA en ziekenhuis Hoge Beuken, daarna in Imed Levante (Spanje) en Nuffield Hospitals (UK) om in 2011 terug te keren naar ons land.

Na een tussenstop als hoofdarts in AZ Herentals werd dr. De Cuyper in september 2015 hoofdarts in het H.-Hartziekenhuis in Lier. Een jaar later werd ze er ook algemeen directeur.

 

Daarna koos Dr. An De Cuyper om haar passie voor de esthetische sector te volgen.

Dankzij haar doorgedreven opleidingen en deelnames aan workshops heeft dokter An De Cuyper een brede ervaring en ruime bekwaamheid om u te begeleiden met uw injectable behandelingen bij BEAUTY+ CLINIC.

Ze streeft naar duurzame, esthetisch en deontologisch verantwoorde oplossingen en hanteert hierbij de volste eerlijkheid.

businessman.png
businesswoman.png

Met een passie voor hoogwaardige producten en diensten, zijn de zaakvoerders van BEAUTY+ CLINIC werkzaam in de schoonheidsindustrie met name de esthetische sector sinds 2018. Het is hun missie om de klanten alles te geven wat ze nodig hebben om zich goed te voelen en er goed uit te zien, dit door de begeleiding van de beste artsen en de beste service aan te bieden. 


We streven naar uitmuntendheid en doen er alles aan om aan al jouw beauty wensen te voldoen.

Voor meer informatie kun je door onze site bladeren of contact opnemen met iemand van ons team.

Nathalie & Andy.