top of page

TEAM BEAUTY+ CLINIC

Het team van BEAUTY+ CLINIC bestaat uit gecertificeerde en zeer ervaren artsen en hebben altijd het beste met de patiënt voor.

BEAUTY+ CLINIC zorgt ervoor dat u zich bij elke behandeling op uw gemak voelt. Onze missie is om de best mogelijke zorg te bieden aan iedere klant/patiënt. We staan voor eerlijkheid en open communicatie. Ontmoet de medewerkers die voor u klaarstaan.

Liesbet2.jpg

Dr. Liesbet Dilien voltooide de opleiding Geneeskunde en deed ervaring op als basisarts tijdens een stage plastische chirurgie. Tijdens haar studie geneeskunde ontwikkelde ze een enorme passie voor de huid, het uiterlijk en esthetiek. Na het volgen van verschillende workshops en opleidingen in de esthetische geneeskunde, besloot dr. Liesbet Dilien haar passie te volgen en te starten als esthetisch arts. Esthetische geneeskunde lijkt nu een logische stap voor haar, het is de perfecte combinatie van wetenschap en liefde voor schoonheid waarbij ze toch dicht bij de patiënt staat.

 

Dr. Liesbet Dilien is lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. De NVCG is de door de overheid erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetische geneeskunde en heeft tot doel de kwaliteit en educatie van medisch-cosmetische behandelingen te verbeteren.

 

Liesbet is esthetisch arts en heeft een passie voor het bereiken van natuurlijke resultaten met spierverslappers en fillers. Dit bereikt ze door de natuurlijke grenzen van schoonheid te bewaken en te respecteren. Ze is ook een perfectionist. Dit betekent dat ze graag de tijd neemt voor haar behandelingen en secuur te werk gaat.

 

 

Om haar kennis en kunde op peil te houden, woont Liesbet jaarlijks diverse hands-on-trains, Masterclasses en (inter)nationale congressen bij. Ze is ook een trainer voor andere artsen.

Kwaliteit, integriteit en betrokkenheid; voor Liesbet zijn dit de belangrijkste punten in haar werk als arts. Ze leeft mee, probeert wensen en verwachtingen helder te krijgen en geeft eerlijk advies. Niet alleen wat betreft de injectables behandelingen maar ook uitgebreid advies over uw huidconditie, huidverzorging en huidverjonging.

An_edited.jpg

Dr. An De Cuyper is orthopedisch chirurg van opleiding. Ze werkte in het UZA en ziekenhuis Hoge Beuken, daarna in Imed Levante (Spanje) en Nuffield Hospitals (UK) om in 2011 terug te keren naar ons land.

Na een tussenstop als hoofdarts in AZ Herentals werd dr. De Cuyper in september 2015 hoofdarts in het H.-Hartziekenhuis in Lier. Een jaar later werd ze er ook algemeen directeur.

 

Daarna koos Dr. An De Cuyper om haar passie voor de esthetische sector te volgen.

Dankzij haar doorgedreven opleidingen en deelnames aan workshops heeft dokter An De Cuyper een brede ervaring (+7 jaar) en ruime bekwaamheid om u te begeleiden met uw injectable behandelingen bij BEAUTY+ CLINIC.

Ze streeft naar duurzame, esthetisch en deontologisch verantwoorde oplossingen en hanteert hierbij de volste eerlijkheid. Haar visie op het veilig gebruik van injectables en het belang van het bereiken van natuurlijke resultaten geven jou het resultaat waar je naar zocht.

Kortom, ben jij opzoek naar een ervaren arts met een uitgebreide kennis en ervaring? Kies dan zeker voor Dr. De Cuyper An. 

businessman.png
businesswoman.png

Met een passie voor hoogwaardige producten en diensten, zijn de zaakvoerders van BEAUTY+ CLINIC werkzaam in de schoonheidsindustrie met name de esthetische sector sinds 2018. Het is hun missie om de klanten alles te geven wat ze nodig hebben om zich goed te voelen en er goed uit te zien, dit door de begeleiding van de beste artsen en de beste service aan te bieden. 


We streven naar uitmuntendheid en doen er alles aan om aan al jouw beauty wensen te voldoen.

Voor meer informatie kun je door onze site bladeren of contact opnemen met iemand van ons team.

Nathalie & Andy.

bottom of page