top of page

TEAM BEAUTY+ CLINIC

Het team van BEAUTY+ CLINIC bestaat uit gecertificeerde en zeer ervaren artsen en hebben altijd het beste met de patiënt voor.

BEAUTY+ CLINIC zorgt ervoor dat u zich bij elke behandeling op uw gemak voelt. Onze missie is om de best mogelijke zorg te bieden aan iedere klant/patiënt. We staan voor eerlijkheid en open communicatie. Ontmoet de medewerkers die voor u klaarstaan.

Liesbet2.jpg

Dr. Liesbet Dilien voltooide de opleiding Geneeskunde en deed ervaring op als basisarts tijdens een stage plastische chirurgie. Tijdens haar studie geneeskunde ontwikkelde ze een enorme passie voor de huid, het uiterlijk en esthetiek. Na het volgen van verschillende workshops en opleidingen in de esthetische geneeskunde, besloot dr. Liesbet Dilien haar passie te volgen en te starten als esthetisch arts. Esthetische geneeskunde lijkt nu een logische stap voor haar, het is de perfecte combinatie van wetenschap en liefde voor schoonheid waarbij ze toch dicht bij de patiënt staat.

 

Dr. Liesbet Dilien is lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. De NVCG is de door de overheid erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetische geneeskunde en heeft tot doel de kwaliteit en educatie van medisch-cosmetische behandelingen te verbeteren.

 

Liesbet is esthetisch arts en heeft een passie voor het bereiken van natuurlijke resultaten met spierverslappers en fillers. Dit bereikt ze door de natuurlijke grenzen van schoonheid te bewaken en te respecteren. Ze is ook een perfectionist. Dit betekent dat ze graag de tijd neemt voor haar behandelingen en secuur te werk gaat.

 

 

Om haar kennis en kunde op peil te houden, woont Liesbet jaarlijks diverse hands-on-trains, Masterclasses en (inter)nationale congressen bij. Ze is ook een trainer voor andere artsen.

Kwaliteit, integriteit en betrokkenheid; voor Liesbet zijn dit de belangrijkste punten in haar werk als arts. Ze leeft mee, probeert wensen en verwachtingen helder te krijgen en geeft eerlijk advies. Niet alleen wat betreft de injectables behandelingen maar ook uitgebreid advies over uw huidconditie, huidverzorging en huidverjonging.

Dr. Louise Cuveele.JPG

Hallo, ik ben Dr. Louise Cuveele!


Door middel van esthetische geneeskunde tracht ik jou te helpen om je de beste versie van jezelf te doen voelen! Wil je fijne lijntjes en rimpels gladstrijken, wat volume toevoegen of je uitstraling verjongen? Zoek dan niet verder, ik heb de juiste esthetische behandeling voor jou!

 

Ik behaalde mijn Master in de Geneeskunde in 2019 aan de KU Leuven, en volgde daarna een specialisatie in de anesthesie. Omdat ik mijn passie voor schoonheid en innerlijk welzijn wilde nastreven, besloot ik me verder te specialiseren in de esthetische geneeskunde. Daarvoor volgde ik trainingen bij Merz, Allergan en de UMA Academy. Ik verdiep mijn vaardigheden en kennis continu door workshops, conferenties en hands-on trainingen bij te wonen.

 

In juli versterk ik even het team van Beauty+ Clinic!

Tevens heb ik sinds 2023 mijn eigen esthetische praktijk — Cuveele’s Clinic — te Elsene. Ik heb de bewuste keuze gemaakt om de praktijk bij mij thuis te vestigen. Deze omgeving creëert een gezellige sfeer, waarin ik je een gevoel van warmte en rust wil geven. Dit stelt me in staat om je met het grootste comfort en persoonlijke aandacht te behandelen!

img_desprenoi_icon_terapeut_edited.jpg

Coming soon ... 

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat ons team bij BEAUTY+ CLINIC binnenkort wordt versterkt door een nieuwe, getalenteerde arts. Deze veelbelovende professional brengt een frisse blik en een sterke toewijding aan het verlenen van de hoogste kwaliteit en zorg aan onze patiënten.

Onze nieuwe arts heeft uiteraard een solide achtergrond in de esthetische geneeskunde en is goed op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in deze steeds groeiende sector. Deze toevoeging aan ons team stelt ons in staat om onze patiënten nog meer innovatieve en effectieve oplossingen aan te bieden in anti-aging alsook meer beschikbare tijden in onze agenda. 

businessman.png
businesswoman.png

Met een passie voor hoogwaardige producten en diensten, zijn de zaakvoerders van BEAUTY+ CLINIC werkzaam in de schoonheidsindustrie met name de esthetische sector sinds 2018. Het is hun missie om de klanten alles te geven wat ze nodig hebben om zich goed te voelen en er goed uit te zien, dit door de begeleiding van de beste artsen en de beste service aan te bieden. 


We streven naar uitmuntendheid en doen er alles aan om aan al jouw beauty wensen te voldoen.

Voor meer informatie kun je door onze site bladeren of contact opnemen met iemand van ons team.

Nathalie & Andy.

bottom of page