top of page

Liquid Facelift

De anatomie van het gezicht ondergaat veranderingen naarmate je ouder wordt, vooral door de krimping van het skelet en het afnemen van vetweefsel op specifieke plekken. Hierdoor verliest het gezicht steun en volume. Historisch gezien bood een facelift een oplossing, waarbij de huid werd weggesneden om een liftend effect te bereiken. Dit was echter een ingrijpende procedure met een relatief lange hersteltijd. Als je je gezicht een verfrissende uitstraling wilt geven zonder een operatie, is de liquid facelift een ideale optie.

Een liquid facelift is een behandeling waarbij fillers worden gebruikt om het volume in het gezicht te herstellen en lichte tot matige verslappingen tegen te gaan. Het weefsel wordt als het ware gelift naar de oorspronkelijke positie. Bij een liquid facelift worden alle persoonlijke probleemgebieden aangepakt. In plaats van afzonderlijke correcties, zoals een kaaklijncorrectie of het opvullen van de neus-lippenplooi, wordt het hele gezicht subtiel behandeld zonder chirurgische ingrepen. Het is een op maat gemaakte behandeling die niet noodzakelijkerwijs direct ingrijpende veranderingen met zich meebrengt, zoals bij chirurgie.

Mensen kiezen vaak op jongere leeftijd voor een liquid facelift als preventieve maatregel om verdere gezichtsveroudering te vertragen.

 

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan meteen een afspraak!

bottom of page